MADDE 1- TARAFLAR

SATICI:

Ünvanı: Akademi Enstitü
Adresi: İzmit/Kocaeli
İnternet Sitesi : akademienstitu.com
E-Posta: i
nfo@akademienstitu.com
Müşteri Hizmetleri Telefon: 05527062539  03129115091

1.2. ALICI(“TÜKETİCİ”)

Adı/soyadı/Ünvanı:
Alıcı Mail Adresi:
Adresi:
Telefon:

 

MADDE 2- KONU

İşbu sözleşmenin konusu, TÜKETİCİ’nin www.akademienstitu.com  internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün satışı ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.

 

MADDE 3- SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜN, ÖDEME VE TESLİMATA İLİŞKİN BİLGİLER

3.1- Sözleşme konusu mal veya hizmetin adı, adeti, KDV dahil satış fiyatı, ödeme şekli ve temel nitelikleri

Ürün içerikleri Akademi Enstitü tarafından hazırlanmış olup eğitim ve sertifikalandırılmasından ilgili kurum sorumludur. Satıcı firma ilgili eğitimlerin danışmanlığını yapmaktadır.
Ürün/Hizmet Adı ve Temel Nitelikleri Adet Kullanım Süresi Satış Bedeli, bu sözleşmenin 10.maddesinde ki tutardır.

 

3.2- Ödeme Şekli : Kredi Kartı ile İşlem

Sipariş özeti sayfasında sipariş toplamının kaç taksitle ödeneceği bilgisi bulunmaktadır.
Bankanız kampanyalar düzenleyerek sizin seçtiğiniz taksit adedinin daha üstünde bir taksit adedi uygulayabilir, taksit öteleme gibi hizmetler sunulabilir. Bu tür kampanyalar bankanızın inisiyatifindedir ve şirketimizin bilgisi dâhilinde olması durumunda sayfalarımızda kampanyalar hakkında bilgi verilmektedir.

Kredi kartınızın hesap kesim tarihinden itibaren sipariş toplamı taksit adedine bölünerek kredi kartı özetinize bankanız tarafından yansıtılacaktır. Banka taksit tutarlarını küsurat farklarını dikkate alarak aylara eşit olarak dağıtmayabilir. Detaylı ödeme planınızın oluşturulması bankanız inisiyatifindedir.

3.3- Diğer yandan vadeli satışların sadece Bankalara ait kredi kartları ile yapılması nedeniyle, TÜKETİCİ, ilgili faiz oranlarını ve temerrüt faizi ile ilgili bilgileri bankasından ayrıca teyit edeceğini, yürürlükte bulunan mevzuat hükümleri gereğince faiz ve temerrüt faizi ile ilgili hükümlerin Banka ve TÜKETİCİ arasındaki kredi kartı sözleşmesi kapsamında uygulanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

 

3.4 – İade Prosedürü:

İlgili eğitimin ödemesi yapıldıktan sonra mucbir sebep nedeniye iade işlemi yapılabilir. İade işlemi için satın alım yaptıktan sonra 7 gün süreniz vardır. Yasal mevzuat gereği siz eğitimi satın aldıktan sonraki 7 gün içerisinde ilgili paydaşların ödemelerini yapmış oluyoruz bu nedenle iade işlemleri için 7 gün içinde info@akademienstitu.com’a mail atılmalıdır. İade ve iptal işlemi gerçekleşmesi için telif hakkı doğuran döküman ve videoları kullanmamış olmanız gerekmektedir. Eğitime ait videoların toplam süresi (sistemde yüklü toplam video içeriği )  5 dakika dan fazla izlenmiş olması veya canlı yayınlara katılım yapıldığı takdir de  iade yapılamamaktadır. (6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunu Cayma Hakkının kullanılamayacağı haller:  Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmeler) Mücbir sebeblerden dolayı iade istenmesi durumunda %20 kanuni kesintiden sonra iade yapılması hakkı eğitim kurumu insiyatifindedir. Ödeme yapılmamış olması durumunda dahi iş bu sözleşmede belirtilen eğitim bedeli, videoların 5 dk dan fazla izlenmesi durumunda sözleşme gereği tahsil edilecektir. Dersler PDF veya Kitap ile Videolardan oluşmaktadır. Dersle ilgili canlı veya online yayınlar kursiyere yardımcı olmak içindir dersin bileşeni değildir, ve sözleşmenin konusu içine dahil değildir, canlı derslere katılma zorunluluğu olmadığı gibi derse katılmamak, katılamamak iptal gerekçesi olamaz

TÜKETİCİ’nin cayma hakkını kullandığı durumlarda ya da siparişe konu olan ürünün çeşitli sebeplerle tedarik edilememesi veya hakem heyeti kararları ile TÜKETİCİ’ye bedel iadesine karar verilen durumlarda, ödeme seçeneklerine ilişkin iade prosedürü aşağıda belirtilmiştir:

a) Kredi Kartı ile Ödeme Seçeneklerinde İade Prosedürü

Alışveriş kredi kartı ile ve taksitli olarak yapılmışsa, TÜKETİCİ ürünü kaç taksit ile aldıysa Banka TÜKETİCİ’ye geri ödemesini taksitle yapmaktadır. SATICI bankaya ürün bedelinin tamamını tek seferde ödedikten sonra, Banka poslarından yapılan taksitli harcamaların TÜKETİCİ’nin kredi kartına iadesi durumunda, konuya müdahil tarafların mağdur duruma düşmemesi için talep edilen iade tutarları, yine taksitli olarak hamil taraf hesaplarına Banka tarafından aktarılır. TÜKETİCİ’nin satış iptaline kadar ödemiş olduğu taksit tutarları, eğer iade tarihi ile kartın hesap kesim tarihleri çakışmazsa her ay karta 1 (bir) iade yansıyacak ve TÜKETİCİ iade öncesinde ödemiş olduğu taksitleri satışın taksitleri bittikten sonra, iade öncesinde ödemiş olduğu taksitleri sayısı kadar ay daha alacak ve mevcut borçlarından düşmüş olacaktır.

Kart ile alınmış mal ve hizmetin iadesi durumunda SATICI, Banka ile yapmış olduğu sözleşme gereği TÜKETİCİ’ye nakit para ile ödeme yapamaz. SATICI, bir iade işlemi söz konusu olduğunda ilgili yazılım aracılığı ile iadesini yapacak olup, SATICI ilgili tutarı Banka’ya nakden veya mahsuben ödemekle yükümlü olduğundan yukarıda anlatmış olduğumuz prosedür gereğince TÜKETİCİ’ye nakit olarak ödeme yapılamamaktadır. Kredi kartına iade, SATICI’nın Banka’ya bedeli tek seferde ödemesinden sonra, Banka tarafından yukarıdaki prosedür gereğince yapılacaktır.

TÜKETİCİ, bu prosedürü okuduğunu ve kabul ettiğini kabul ve taahhüt eder.

b) Havale/EFT Ödeme Seçeneklerinde İade Prosedürü

İade, TÜKETİCİ’den banka hesap bilgileri istenerek, TÜKETİCİ’nin belirttiği hesaba (hesabın fatura adresindeki kişinin adına veya kullanıcı üyenin adına olması şarttır) havale ve EFT şeklinde yapılacaktır.

SATICI bankaya ürün bedelinin tamamını tek seferde geri öder.

Havale/EFT yoluyla alınmış mal ve hizmetin iadesi durumunda SATICI, Banka ile yapmış olduğu sözleşme gereği TÜKETİCİ’ye nakit para ile ödeme yapamaz. SATICI, bir iade işlemi söz konusu olduğunda ilgili yazılım aracılığı ile iadesini yapacak olup, SATICI ilgili tutarı Banka’ya nakden veya mahsuben ödemekle yükümlü olduğundan yukarıda anlatmış olduğumuz prosedür gereğince TÜKETİCİ’ye nakit olarak ödeme yapılamamaktadır.
TÜKETİCİ, bu prosedürü okuduğunu ve kabul ettiğini kabul ve taahhüt eder.

 

3.5- Teslimat Şekli ve Adresi :

Sözleşmeye konu hizmet dijital içerik hizmeti olduğu için, TÜKETİCİ satın alım işlemini yaptığı an hizmetten faydalanmaya başlayabilir. Dijital Eğitim İçeriğini başarıyla tamamladığı takdirde sertifika kodunu sistemden dijital olarak alabilecektir. Basılı sertifika talebi yazılı olarak tarafımıza web sayfası üzerinden ödemesini yaparak talep etmesi durumunda; TÜKETİCİNİN sistem üzerinden girdiği adrese kargo gönderimi yapılabilecektir.

Paketleme, kargo ve teslim masrafları TÜKETİCİ tarafından karşılanmaktadır. Kargo ücreti 25TL / 45TL olup, kargo fiyatı sipariş toplam tutarına eklenmez. Ürün bedeline dahil değildir. Teslimat, anlaşmalı kargo şirketi aracılığı ile, TÜKETİCİ’nin yukarıda belirtilen adresinde elden teslim edilecektir. Teslim anında TÜKETİCİ’nin adresinde bulunmaması durumunda dahi Firmamız edimini tam ve eksiksiz olarak yerine getirmiş olarak kabul edilecektir. Bu nedenle, TÜKETİCİ’nin ürünü geç teslim almasından ve/veya hiç teslim almamasından kaynaklanan zararlardan ve giderlerden SATICI sorumlu değildir. SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.

3.6. Sözleşmeye konu ürün, alınan dijital eğitim içerik hizmeti sonunda, hak edilmesi durumunda kargolanacak sertifikayı/belgeyi kapsamaktadır. ALICI 360 gün boyunca dijital içeriklere erişebilecek ve sınavlı eğitimler için 3 kez sınava girme hakkına sahip olacaktır. Dijital içerik hizmeti yukarıdaki tabloda belirtildiği üzere 360 gün boyunca ALICI’nın erişimine açık kalacaktır. Yapılan ödeme, 360 günlük erişimi ve eğitimin başarıyla tamamlanması durumunda hak edilecek sertifika/belge kodunu kapsar.

3.7. Fatura düzenenmesi alınan hizmet eğitim olup bu eğitime ……….. (firma adı-vergi levhasında geçen/geçebilecek) aracılık yapmaktadır ve hizmetin alım süresi bir yılı kapsadığından eğitim bedelli bir yıllık kullanım süresi içerisinde fatura edilecektir. Kitap/sistem kullanım bedelleri varsa teslim anında fatura edilir.

3065 sayılı Kdv kanunda; “Vergiyi doğuran olayın meydana gelmesi: Madde 10 – Vergiyi Doğuran Olay: a) Mal teslimi ve hizmet ifası hallerinde, malın teslimi veya hizmetin yapılması”olarak belirlenmiştir.

 

MADDE 4- CAYMA HAKKI

4.1. TÜKETİCİ, SATICI ile imzaladığı işbu Mesafeli Satış Sözleşmesi’nden 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi, hizmet ifasına ilişkin sözleşmelerde sözleşmenin kurulduğu gün; mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ise TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin malı teslim aldığı gün başlar. Ancak TÜKETİCİ, sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilir. Cayma hakkı süresinin belirlenmesinde;

a) Tek sipariş konusu olup ayrı ayrı teslim edilen mallarda, TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin son malı teslim aldığı gün,
b) Birden fazla parçadan oluşan mallarda, TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin son parçayı teslim aldığı gün,
c) Belirli bir süre boyunca malın düzenli tesliminin yapıldığı sözleşmelerde, TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin ilk malı teslim aldığı gün esas alınır. Cayma bildiriminizi cayma hakkı süresi dolmadan www.akademienstitu.com ‘da yer alan kişisel üyelik sayfanızdaki kolay iade seçeneği üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Cayma hakkınız kapsamında öngörülen taşıyıcı sipariş edilen ürünün tarafınıza teslim edildiği kargo firması olup, www.akademienstitu.com ‘da yer alan kişisel üyelik sayfanızdaki kolay iade seçeneğinde geri gönderime ilişkin detaylar açıklanmıştır.

 

Tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz:

a) Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve SATICI veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler.
b) Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler.
c) Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmeler.
ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.
d) Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan mallara ilişkin sözleşmeler.

e) Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.

f) Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında, gazete ve dergi gibi süreli yayınların teslimine ilişkin sözleşmeler.

g) Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler.

ğ) Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya TÜKETİCİ’ye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler.

h) Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, TÜKETİCİ’nin onayı ile ifasına başlanan hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

Dijital içerik yürürlükte bulunan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinde; dijital içerik; “Bilgisayar programı, uygulama, oyun, müzik, video ve metin gibi dijital şekilde sunulan her türlü veri,” olarak tanımlanmıştır. Aynı yönetmelikte kalıcı veri saklayıcısı; “Tüketicinin gönderdiği veya kendisine gönderilen bilgiyi, bu bilginin amacına uygun olarak makul bir süre incelemesine elverecek şekilde kaydedilmesini ve değiştirilmeden kopyalanmasını sağlayan ve bu bilgiye aynen ulaşılmasına imkan veren kısa mesaj, elektronik posta, internet, disk, CD, DVD, hafıza kartı ve benzeri her türlü araç veya ortamı,” olarak tanımlanmıştır. Satıcı tarafından iş bu sözleşme çerçevesinde sunulan hizmet/ürün, bahse konu yönetmelikte tanımlanan dijital veri veya kalıcı veri saklayıcısı ile iletilecek ürün veya hizmet kapsamındadır.
4.2. 27.11.2014 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15. Maddesinin “ğ” bendi “Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmeler.” bakımından tüketicinin cayma hakkı bulunmadığından Alıcı, satın almış olduğu uzaktan eğitim paketini bahse konu Yönetmeliğin 15/ğ maddesi kapsamında olduğunu ve bu sebeple cayma hakkı bulunmadığını peşinen kabul ve beyan eder.
4.3. Alıcı’ya kendi talebi doğrultusunda, kalıcı veri depolayıcısı içeriğinde eğitim materyalleri sunulması halinde ise bu durum Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15. Maddesinin ‘’e” bendi kapsamında kalacaktır. Bu maddeye göre, “Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.” kapsamında olacağından, bu ürünlerin ambalajının açılmış olması halinde iadesi kabul edilmeyecek, dolayısıyla da Alıcı eğitim paketi sözleşmesi çerçevesinde kendisine sunulmuş olan eğitim materyalleri yönünden de cayma hakkını kullanamayacaktır.

 

MADDE 5- GENEL HÜKÜMLER

5.1- TÜKETİCİ, www.akademienstitu.com internet sitesinde sözleşme konusu ürüne ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.

5.2- Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk SATICI’ya aittir.
5.3- Sözleşme konusu ürün, TÜKETİCİ’dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden SATICI sorumlu tutulamaz.
5.4- SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.
5.5- Sözleşme konusu ürünün teslimatı için işbu sözleşmenin bedelinin TÜKETİCİ’nin tercih ettiği ödeme şekli ile ödenmiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI ürünün teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.

5.6- Ürünün tesliminden sonra TÜKETİCİ’ya ait kredi kartının TÜKETİCİ’nin kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluşun ürün bedelini SATICI’ya ödememesi halinde, TÜKETİCİ’nin kendisine teslim edilmiş olması kaydıyla ürünün SATICI’ya gönderilmesi zorunludur.

5.7- Garanti belgesi ile satılan ürünlerden olan veya olmayan ürünlerin ayıplı (arızalı, bozuk vb.) halinde veya garanti kapsamında ve şartları dahilinde arızalanması veya bozulması halinde gerekli onarımın yetkili servise yaptırılması için sözkonusu ürünler SATICI’ya gönderilebilir, bu takdirde kargo giderleri SATICI tarafından karşılanacaktır.
5.8- 385 sayılı vergi usul kanunu genel tebliği uyarınca iade işlemlerinin yapılabilmesi için tarafınıza göndermiş olduğumuz iade bölümü bulunan faturada ilgili bölümlerin eksiksiz olarak doldurulması ve imzalandıktan sonra tarafımıza ürün ile birlikte geri gönderilmesi gerekmektedir.

 

MADDE 6: MÜCBİR SEBEP

6.1 Taraflardan herhangi birisinin işbu Sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerini gereği gibi ifa etmesini engelleyecek şekilde; herhangi bir makamın emri veya öngörülemeyecek bir neden, internet ve sair iletişim hatlarındaki uzun süreli kesintiler, BDDK, BTK ve ilgili sair kurumların faaliyeti engelleyici karar ve eylemlerinin gerçekleşmesi taraflarca önceden öngörülemeyen ve işbu Sözleşmenin uygulanmasını imkansız kılan haller mücbir sebep sayılacaktır.
6.2. Mücbir sebebe maruz kalan taraf, Sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmesini engelleyen şartları ortadan kaldırmak ve yükümlülüklerini asgari gecikme ile yerine getirmek yönünde gerekli önlemleri alacaktır.

 

Madde 7: İZİNLİ VERİ TABANI ve KİŞİSEL VERİLEN KORUNMASI

7.1. Satıcı gerekli gördüğünde Alıcı’nın kişisel bilgilerini yapılan işlemlerle veya işbirliği içinde olduğu gerçek veya tüzel kişiler tarafından doğrudan pazarlama ve benzeri amaçlarla ilgili olarak kaydedebilir, paylaşabilir, kullanabilir, depolayabilir, işleyebilir ve saklayabilir. Satıcıya ait internet sitesinde veya sair suretlerle işbu sözleşmenin akdedilmesi esnasında Alıcı’dan talep edilen veya Alıcı tarafından Satıcıya sağlanan bilgiler ve Alıcı tarafından yapılan işlemlerle ilgili bilgiler, Satıcı ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından Alıcı’ya ait internet sitesinin üyeleri ve işletmeler ile yaptığı sözleşmeler ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında olsa dahi, Alıcının kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler yapmak, veri tabanı oluşturmak veya pazar araştırmaları yapmak için de kullanılabilir.

7.2. 5651 sayılı Kanun gereği, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan ve işleten kişi olarak, sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve sitede çıkabilecek sorunların giderilebilmesi için, Satıcı gerektiğinde Alıcı’nın IP adresini, Alıcı’yı genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Satıcıya ait internet sitesi dahilinde başka internet sitelerine de link verebilir. Satıcı bu link vasıtasıyla erişilen internet sitelerinin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

7.3. Satıcı işbu Gizlilik Politikasında aksi belirtilmedikçe ve aşağıda belirtilen sınırlı durumlar haricinde, işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere, Alıcı’ya ait bilgileri açıklamayacaktır. Bu durumlar; 1) Yetkili hukuki otoriteler tarafından çıkartılan ve yürürlükte olan Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulması, 2) Kurum’un üyeleri ve işbirliği içinde bulunduğu işletmeler ile yaptığı sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulması, 3) Yetkili idari ve adli otoriteler tarafından usulüne göre bir araştırma veya soruşturmanın yürütülmesi amacıyla, Alıcı ile ilgili bilgi talep edilmesi, 4) Alıcı’nın haklarını veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesi halleridir.
7.4 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca Alıcı; işbu sözleşmeyi akdetmekle, kendisine Satıcı ve işbirliği içinde bulunduğu gerçek ve tüzel kişiler tarafından telefon, çağrı merkezi, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, SMS, e-posta ve sair vasıtalarla her türlü içerikte ticari elektronik ileti gönderilmesini, kendisinin kampanyalar, reklamlar, promosyonlar, bağlantılı faaliyetler, işbirlikleri, yarışmalar, oyunlar, yenilikler, güncel hizmetler, değişiklikler ve diğer her türlü konuda ticari elektronik ileti gönderilmesini kabul ettiğini beyan ve taahhüt eder.

Alıcı tarafından talep edilen eğitim programının içeriği ve şartları, Satıcıya ait ve adresi 1. Maddede belirtilen internet sitesinde detaylı olarak açıklanmış eğitime ilişkin olarak program içeriğini ve şartlarını okuyup inceledikten sonra kabul ettiğini açıkça beyan ve kabul etmiştir

 

MADDE 8- UYUŞMAZLIK VE YETKİLİ MAHKEME

İşbu sözleşme ile ilgili çıkacak ihtilaflarda; Türk Mahkemeleri yetkili olup; uygulanacak hukuk Türk Hukuku’dur.

Olası ihtilafların çözümünde Kocaeli Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir

MADDE 9- BİLDİRİMLER ve DELİL SÖZLEŞMESİ

İşbu Sözleşme tahtında Taraflar arasında yapılacak her türlü yazışma, mevzuatta sayılan zorunlu haller dışında, e-mail aracılığıyla yapılacaktır. Alıcı, işbu Sözleşme’den doğabilecek ihtilaflarda Satıcı’nın resmi defter ve ticari kayıtlarıyla, kendi veritabanında, sunucularında tuttuğu elektronik bilgilerin ve bilgisayar kayıtlarının, bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edeceğini, bu maddenin Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 193. maddesi anlamında delil sözleşmesi niteliğinde olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

MADDE 10: EĞİTİM ÜCRETİ VE ÖDEME PLANI

{odemePlani}

10 maddeden oluşan işbu eğitim hizmetine ilişkin mesafeli satış sözleşmesi  {bugun}  tarihinde, taraflarca iki nüsha olarak tanzim edilip, bilinçli bir tüketici yaklaşımıyla, mesafeli iletişim araçlarına uygun bir şekilde kabul edilmiş, imza altına alınmıştır.

Siparişin gerçekleşmesi durumunda TÜKETİCİ işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır. Siparişin gerçekleşmesi durumunda TÜKETİCİ işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.

SATICI : Akademi Enstitü
ALICI(“TÜKETİCİ”) :
Tarih :

Bu sözleşme kullanıcı tarafından sisteme giriş yaptığı dijital cihaz IP numarası kayıt altına alınarak kullanıcı tarafından onaylanarak imzalanmıştır.